Tervezés és kivitelezés

Minimal stílusú, modern famintás EGGER natúr tölgy bútorlap és magasfényű akril fehér elemekkel kombinált konyha, Blum Aventos HF felnyíló és kivetőpánt vasalatokkal, rejtett led világítással, fékes fiókrendszerekkel.

Feladat volt egy modern, minimál stílusú konyha tervezése, kivitelezése. Két színben gondolkodtunk, az egyik választott szín a fényes fehér akril, a másik pedig az Egger natúr tölgy. A két szín együtt jól harmonizál, jól passzol hozzá a konyhagépek szürke és piros színei.

A minimal stílus az egyszerű formák és a rend alkalmazásával teremt harmóniát.

A képen a konyha 3D terve látható, ami az elképzelés volt. A többi képen mutatjuk meg az elkészült, kivitelezett konyhát.

  • Akril fehér fényes frontok
  • Egger natúr tölgy bútorlap és munkalap
  • Blum vasalatok
  • Konyhai rácsos vasalatok
  • Rejtett led világítás

Ezeken a fotókon már a kész konyha látható. A tölgy színű szekrényben a beépített gépek vannak, a hűtő, mikró és a sütő. A fehér színű felső szekrények frontjai Blum Aventos HF vasalattal szereltek. felső középső szekrény alsó részét félig nyitottra terveztük, 1db kis tolóajtót kapott, mely a szekrény belső tartalmát részben fedi.

Minimal stílusban gyakori a rejtett fogantyú, ennél a konyhánál szintén ezt használtuk, a fehér festett GOLA fogantyúra esett a választás. Beleolvad a frontokba, kevésbé tűnik ki.

Egy-két ajtónál a Blum Tip-On -t használtuk, így elég egy kis nyomás és máris nyílik az ajtó. A falicsempe 60×60-as matt szürke gránitlap, ami megtöri a fehér frontok monotonitását.

Leave a Comment

Your email address will not be published.