9m2 alapterületű luxusfürdőszoba tervezése

Roberto Cavalli burkolatokkal tervezve

A fürdőszoba bal oldalán helyezkedik el a kád, amelyet körbe ölelnek a ki-és beugró épített falak. Így kiemeltté teszi a már magában kiemelkedő RAVAK FREEDOM W modern kádat. Fekete színű oldala könnyen kombinálható más színekkel. A kád melletti falfülke nem csak látványos a belső megvilágításával, hanem kiválóan alkalmas a fürdőszobai termékek, dekorációk tárolására.  A helyiségben 4 féle burkolatot használtam, a Roberto Cavalli hidegburkolat termékekből. Ahogy belépünk az ajtón, a szemközti falra került a Cavalli csempe család egyik dekor-burkolata, ami felettébb hangsúlyos és kellőképpen látványos a körülötte futó LED megvilágítása miatt.

A plafonra állmennyezetet terveztem a besüllyesztett spotlámpáknak, illetve a szélén beugró ledvilágításnak. A RAVAK termékei közül a BALANCE bútorcsaládot választottam, amiből egy szettet állítottam össze, a hozzátartozó RAVAK szaniterekkel és kiegészítőkkel együtt. A tükör mellé egy függesztéket terveztem a kellő megvilágítás érdekében.

A fürdő jobb oldalán, az épített falra kerültek, a RAVAK termékei közül a wc és a bidé, a sarokba pedig egy fekete színű törölköző szárító.  A wc mögött RAVAK G II wc tartály van. A wc és bidé fölé szintén falfülke került, ugyanazzal a csempe háttérrel, mint ami a kád mellett van.  A falfülke beépített LED világítással szerelt, így megvilágításra kerül a másik dekor burkolat és az üvegpolcok, melynek látványa felér egy óra-ékszer bolt kirakatával.

Leave a Comment

Your email address will not be published.