Egy elrejtett kerthelyiség – 3D vizualizációs terv

Nemcsak lakásoknak és házaknak készülhet 3D vizualizációs terv, hanem egyéb más kiszolgáló helyiségeknek is, mint az itt látható étterem külső terasza. Több sperpektívából nézve a tervet, több információ jelenhet meg a képen a megrendelőnek, mint például milyen ital látható az asztalon, milyen kép látható a hátsó komódon, hogyan fut fel a növényzet a fém szerkezeten.

Ahogy a képen is látható, kora esti időpontot ábrázol a terv, leginkább akkor tud egy kis terasz igazán nagy lenni, akkor tud kiteljesedni megjelenésében a nappal nem látható fényei miatt. Így a terv is izgalmasabb lesz.

A terasz hangulata leginkább a toszkán stílust adja vissza, ahol a helyi növényzet szépen beleilleszkedik a környezetbe, mint dekoráció. Kőlapokkal kirakott padló, ami színében kontrasztja a téglafalazatnak. Igazi fából készült színes bútorok, nyílászárók.

A toszkán stílusú berendezés eklektikus, sohasem tűnnek zsúfoltnak. A hagyományos, rusztikus bútorok – székek, szófák, asztalok és szek­rények – helyi keményfákból, gyakran gesztenyéből, illetve puhafákból készülnek.

Leave a Comment

Your email address will not be published.