Új házrész tervezése

A feladat egy meglévő épület új részének a megtervezése, amelyet 3 lépésben mutatok be.

Kivitelezések menete:

 1. Nyílászárók beszerelése
 2. A belső falakra tartószerkezet kerül
 3. Válaszfal szerkezetek megépítése
 4. Mennyezeti szerkezet kiépítése
 5. Áram bevezetése, kiépítése a falakon
 6. Víz rendszer kiépítése
 7. Gipszkartonozás a falakon és a mennyezeten
 8. Beltéri ajtók beszerelése
 9. Fürdőben és a spájzban burkolás
 10. Szerelvények felszerelése
 11. Szaniterek beszerelése
 12. Falfestés egy soron
 13. Parkettázás
 14. Falfestés második soron
 15. Lámpák, kapcsolok felszerelése
 16. Bútorok beszerelése
A hálószoba

A hálószobába egyedi méretű, modern -festett frontú gardróbszekrény lett tervezve, amelynek egyik ajtaja a belső gardróbba vezet, ahol egyéb tárgyak és ruhák lesznek tárolva. A szoba többi bútorai és lámpái az IKEA-ban kaphatók. A tölgy padló a BAUDEKOR-nál lett kiválasztva. A falak nagyrészt fehér színűek, kivéve az ágy mögötti, mert az a bútor szürke színét követi.

Bejárat a belső gardróbba.
Belső tárolók, ruháknak és egyéb dolgoknak.

A gardróbszekrény ajtófrontjai festettek, amelynek színét a fal követi. Fekete alukereteketben biztonsági üveg lesz. A belső részben beépített világítás van tervezve.

A hálószobával szembeni falon egy toló-üvegajtó választja el a két teret egymástól. Ott található a szülői fürdőszoba. A tv alatti szekrény és a lámpa az IKEA termékei.

A fürdőszobában a szürke szín dominál. Burkolatok közül a TUBADZÍN – Brainstorm csempe családot választottam. A bútorok és a kiegészítők szintén az IKEA-ból vannak. A szürke nem teszi sötétté a kis teret, mert az ablakon és a hálóból beszűrődő fények, illetve a belső megvilágítás megadják a kellő fényt.

A wc mögötti falban GEBERIT falba rejtett öblítő tartály van szerelve, sötétszürke nyomólappal. A wc fehér színű, amelyet a RAVAK kínálatából választottam. A falat megtörtem egy beugrással, hogy ne legyen egyhangú a háttér.

A zuhanyrendszer szintén a RAVAK-tól van, az alukeretes üvegfal pedig egyedi méretre gyártott. A szürkéből jól kiemelkedik a TUBADZÍN-brainstorm dekorcsempéje , látványosan is elválasztja a zuhanyt a többi résztől.

A TUBADZÍN-Brainstorm burkolat montázs:

Recent Project