Minimal Line Design – Szürke VS Barna

Hungary, Kecskemét-Katonatelep

Minimál stílusban tervezett modern konyha

A konyában 3 + 1 színt alkalmaztam, hogy izgalmasabb legyen a megjelenés. Egyik oldalra a trüffel barnát, másik oldalra a kőszürkét választottam. Munkalapnak és hátpanelnek főként mintás lapanyagot kerestem, így találtam rá a kőmintás -sötét szürke vékony lapra. Kiegészítőszínnek a Rosegold-ot használtam, jól kiemelkedik színével-fémes fényességével, amely soroló-lécként funkcionál.

A munkalap vastagsága is tükrözi a konyha terv-koncepcióját, a vonalas hatást.

A rosegold dekort nem csak arra használtam, hogy sorolólécként funkcionáljon, hanem keretet adjon egy nagy fekete felületnek, mint a hűtőnek. A rejtett LED világítás nemcsak hangulatfényként funkcionál, hanem bútorelválasztóként is,  ami a Minimal Line Design fő tulajdonságai közé tartozik, úgy ahogy az elemek közötti dekor-lécek is.

A konyhasziget munkalap mérete lehetővé teszi, hogy kényelmesebben elférjünk egy esetleges nagyobb főzésnél, illetve ott fogyasszuk el a reggelinket. A konyhaszigetbe vannak beépítve a kisebb és nagyobb fiókok, evőeszközök és tányérok tárolására. A beépített szelektív hulladékgyűjtő és a beépített mosogatógép ajtófrontja ALU-szürke élfogantyút kapott.

Videó Premier: Minimal Line Design konyha

Recent Project