Színes minimál stílusú ház

Kecskemét, Hungary

A tágas, világos helyiséget – minimál stílusban, kényelmes otthonossággal, meleg fa és látványos fém felületekkel, egymáshoz passzoló színekkel terveztem meg és rendeztük be.

Egy modern, világos lakás, ahol a meleg színek is jelen vannak.

“A színeknek és a fényeknek nagyon fontos szerepük van, kiemelkedő hatást gyakorolnak hangulatunkra, érzékeinkre..”

Nappali és étkező

A türkiz szín már alapból is nyugtató hatású, de ez az árnyalata pedig egyenesen a tengerparti vakációkat idézi majd fel az otthonunkban.

A TV alatti média szekrény különösen jól megtöri a türkiz monotonitását. A szekrény, amerikai dió furnéros lapból készült, és matt felületkezelést kapott. A felső része egy nyitott keret, amely az egger PerfectSense anyagát kapta meg. A jobb oldali része, egy piros kárpitszövettel bekárpitozott bútorlap kocka.

Az étkező, skandináv stílus letisztult vonalvezetésével és modern színhasználatával igazán kedvelt irányzat a lakberendezésen belül. Strapabíró falábak és kényelmes, letisztult ülőfelület jellemzik.Megjelenését pedig szuggesztívvé teszik a különféle színárnyalatok. Egyszerű, stílusos, miközben remekül funkcionál.

Menő gyerekszobák egy minimalista otthonba

A minimalizmust a tizenévesek is szeretik. Nagyra értékelik a szoba kontrasztját, az egyszerűséget és a grafikus formákat. Egy ilyen szobában a tanulás egyszerű és pihentető.

A tizenévesek vágya, hogy a szobát a hobbijukat és ízlésüket tükröző plakátokkal díszítsék, ez érthető. Használhatja őket a minimalizmus stílusában is. Csak ehhez a stílushoz társulnak több grafikus poszter, minimális színben és részlettel.

Hálószoba a minimalizmus stílusában

A minimalizmus valóban egyedülálló stílus. A hasonló stílusban berendezett hálószobák hangulatos és világos hangulattal rendelkeznek, ami annyira fontos az élet modern ritmusában. Mindenki szép és harmonikus belső teret hozhat létre, de előbb meg kell közelítenie a minimalista stílusát.

Recent Project