Klasszikus & Modern

Hungary, Kecskemét.


Felújítás projekt.


Lakberendezőként és bútorgyártóként más lakberendezőkkel is együtt dolgozom. Így, közös együttműködéssel Polyák Zita lakberendezővel felújításra került egy kecskeméti családiház. A felújítás során elkészítettünk egy konyhát, tálalószekrénnyel,szigettel, majd egy dolgozószobát rendeztünk be, ahová könyves szekrény készült , lebegő fali komóddal, radiátortakaróval. Végül egy hálószobát rendeztünk be, amihez egy fürdőszoba csatlakozik. A következő képsorok foglalják össze a leírtakat.

A konyha

A konyha és a nappali egy térben helyezkedik el, így összhangba kellett hozni a két teret, mint színekben, dizájnban, megjelenésében. A falakon , mint mindehol a házban , fali díszcsíkok vannak felragasztva , ezt a vonalat követtük minden bútorfrontnál, és a konyhánál is.

Nemcsak bútor készült, hanem egy gyönyörű fali festmény is. Polyák Zita és lánya közös művészeti alkotásuk.

Az ajtófrontok és a látszó vázrészek ismételten szürke festett felületet kaptak, kivéve a sziget nappali fele mutató front oldala és a mosogatós falrész, ami szál-csiszolt rézdekoros felületű.

Munkalapnak 12mm vastag kompaktlemez lett kiválasztva. A bútorok ajtófrontjai , nyomásra nyíló Tip-On-nal működnek. Az ablak alatti radiátor-takaró fém szellőzőrácsot kapott.A dolgozószoba

A szoba beltéri ajtaja, Horváth Csaba által készült, amely feketére festett fém-vázszerkezetű és üvegkazettás .

A belső tér szürke falszínt követve , szürke színre festett bútorok készültek a szobában; könyves szekrény, fali-lebegő komód, és radiátor takaró , fém-szellőzőráccsal.


A hálószoba

A hálószoba elé egy rejtett sínes tolóajtót szereltünk fel, amelynek külső frontja szürke színt kapott, a belső színe pedig zöld, mint a hálószobáé.

Festett ajtófrontokkal készültek a bútorok, falszínt követve.

Vele szemben a két nagy fali oszlopban beépített szekrény van , mint gardrób szekrény.

Bal oldalon a radiátortakaró, funkcionál könyvespolcként, radiátortakaróként és éjjeliszekrényként.

A kis átjáró vezet a fürdőszobába, ahol a mosdószekrény helyezkedik el. A szekrény zöld színre festett, és nyomásra nyíló ajtókkal, fiókokkal szerelt.

Recent Project