Tegyük nagyobbá a teret!

Kecskemét, Hungary

Lakásfelújítás tavaszi hangulatban.

Általában a tavasz beköszöntével rohamosan megnő azok száma, akik lakásukon, családi házukon kisebb-nagyobb felújítási munkába kezdenek. Feladat, a ház konyha-étkező részének felújítása. A konyha alapterületén szeretnénk növelni, és világosabbá tenni a teret. A következő képekben bemutatom a változást, tervezés formájában.

Vintage stílusú konyha-étkező.

A tavasz élénk színeit használtam fel a tervezésnél, egy friss, kellemes enteriőrt kapunk.

Tavasz. A legjobb időpont a változásra, és a változtatásra.

Leiner Laura

A színes alaprajzokon látható , hogy a kisebb térből a fal kibontásával nagyobb teret kapunk. Az első kép a jelenlegi teret mutatja, ahol a padlásfeljáró lépcsőt egy fal választja el és a konyha két részre van bontva. Cél a nagyobb tér kialakítása. Így a falat kibontjuk , a lépcsőt megszüntetjük , és azt kicseréljük egy lehajtható létrára. A nagyobb tér kialakult, jöhetnek a színek és a bútorok!

Törtfehér falszínt választottunk a világosabb tér elérése miatt, és egy mintás tapétát fali dekorációnak, amely megtöri a nagy fehérséget. A modern megjelenésű étkező, kék-fehér színeivel szépen belesimul a megálmodott miliőbe. Az étkező fölé egy függesztett üveglámpa kerül, melynek áttetszősége által a mintás tapéta egységében látható , nem bontja meg a teret.

A konyha élénk zöld színt kap, és márvány munkalapot. Az ajtófrontok festett, mélyen mart mintás MDF lapokkal készül. A meglévő konyhagépeket használjuk fel, így nem kell újakat vásárolni.

Fali csempének a fehér metro-csempét választottuk. Korunk egyik legnépszerűbb falicsempéje a metrocsempe, nem véletlenül. A metro csempe szinte minden stílusú enteriőrbe jól illik, legyen az rusztikus, vintázs vagy akár indusztriális, angol klasszikus.

Recent Project