Konyha és előszoba letisztult, minimál stílusban

Kecskemét, Hungary

Modern stílusban tervezett konyha és előszoba

Ha a konyhánkat minimál stílusban képzeljük el, akkor a rendelkezésre álló területet a lehető leghatékonyabban használjuk ki, ergonomikus megoldásokkal, ugyanakkor vonzó, tiszta látványvilággal.

Lávaszürke, a rosegold és a tölgy.

Többségében három színben gondolkodjunk, elsődleges, másodlagos és egy kiegészítő árnyalatban. Túl feltűnő színek helyett inkább alap és visszafogottabb árnyalatokat válasszunk. Egy légtérben van a konyha és az előszoba, így a kiválasztott színeket mindkét térben alkalmaztuk, a lávaszürkét, a rosegoldot és a tölgyet.

„Egy szoba soha nem engedheti meg magának, hogy a szem egy helyen telepedjen meg.”

Juan Montoya

A rosegold színt, dekorációs kiegészítőként használtuk fel a kivitelezés során. Beillesztettük az ajtófrontok közé, illetve az üvegajtós szekrény hátlapjának. A konyha hátlapjának fehér Lacobel üveget választottunk, így kontrasztban áll a szürke matt színnel. Az előszobában lévő lépcső alatti kis tárolóra egy ajtót gyártottunk, melynek nyíló ajtaja egy kárpitozott , szögecselt tükrös keret, amely nyomásra nyílik.

A konyha hátsó részében helyezkednek el a konyhai gépek. A belső sarokba helykihasználás végett, nyíló ajtó helyett egy konyhai redőny került beszerelésre, ami mögött a kávéfőző van.

Az előszobában beépítésre került egy magas tárolószekrény, ahol az utcai öltözékeket, kabátokat, cipőket tárolják. A rosegold dekor és a tölgy itt is megjelenik, ahogy a konyhában. Hogy ne legyen unalmas a “nagy fehér fal”, azaz a fehér fényes frontok, megtörtem a színt rosegold dekorral.

Recent Project