“Képernyőmentes pillanatok, elcsendesedés az otthon melegében”

Lakberendezés / 3D látványtervek

Egy hétvégi ház, melynek természetes hangulata lelassítja ezt a felpörgött világot. Ennek tudatában terveztem meg a ház egyrészének belső tereit.

A tér, a világosság és az összhang megteremtése nagyon fontos a belső terekben.

  A bútorok egyszerű vonalúak, egyszerűen mozgathatók. Szükség van a szellős terekre, ahol az ember fellélegezhet és ahol gyakoriak a szobanövények és a virágok.

A berendezés hangsúlyozza a fa természetes erezetét, a természetes otthon színei nyugtatnak, a szobanövények dekorálnak és javítják a közérzetet.

A ház központi része a nappali, ahol a legtöbbet vagyunk, nem a tv és az okoseszközöké a főszerep, hanem az elcsendesedésé, ahol a meghitt nyugodt pillanatok veszik át az irányítást.

A szemnek és a tudatnak megnyugvást hozó nyugodt színeket alkalmaztam, a szürke és barna árnyalatait, melyek nem ingerelnek túl. A szürke falszínek jól ki emelik a fehér színű elemeket, és nyílászárókat. Barna színek kapcsán, a természetes anyagokat használtam, többségében a fa és fahatású anyagokat. A növények is fontosak ebben a környezetben, nem csak természetessége miatt, hanem a jó közérzet megteremtése céljából is.A nappaliban három hely van, ahova el lehet vonulni. A könyves sarok, a pihenő sarok a függesztett fotelben és a szófa. Középre egy modern-függesztett kandallót terveztem be, ami nemcsak meleget ad, hanem díszíti a környezetet is. A fás tároló, a falba építve került, amely a konyhai oldalon is látszódik, látványos és funkciója is van. A konyhában egy modernebb jellegű konyhabútor lett tervezve, amelyet csak a keretes ajtajai teszik klasszikussá. Az előszobában ismét megjelennek a természetes anyagok, a fa és növény.

Recent Project