Minimal Line
Design

Minimal Line Design

 

A Minimal Line Design tulajdonságai: 

A Minimal Line Design amellett , hogy a minimál stílust követi, két fő tulajdonsága van: 

  1. azonos szélességű vonalak jelennek meg a felületen, vagy éppen az elemek között
  2. rejtett fények találkozása a vonalakkal

 A vonalak lehetnek bútorral azonos színűek, vagy kontrasztként egy másik színt használunk, ezáltal jobban kiemelkedik. A rejtett világítás szerepe: -vonal megvilágítású vagy -vonalon átfutó világítás.

Minimal Line Design – A bronz, a rosegold és a szürke. 

A konyha elemei fémhatású bronz és kasmír szürke felületű anyagból készültek. Harmadik színnek a rosegold-ot alkalmaztuk, dekorációs soroló elemeként. A bal oldali fal előszobaként funkcionál a térben, melyet érdekességképpen egy led fény választja el a konyhától. Az előszobafal és az ülőpad fényes kárpitszövete harmóniában van a konyha meleg, modern színeivel. A konyhabútornak és szigetnek világos, holdkő mintás munkalapot választottunk, amely strukturált , természetes felületével megtöri a fémhatást. További INFORMÁCIÓ a “PROJEKTEK” menüpontban. 

Minimal Line Design – Szürke vs Barna

A konyában 3 + 1 színt alkalmaztam, hogy izgalmasabb legyen a megjelenés. Egyik oldalra a trüffel barnát, másik oldalra a kőszürkét választottam. Munkalapnak és hátpanelnek főként mintás lapanyagot kerestem, így találtam rá a kőmintás -sötét szürke vékony lapra. Kiegészítőszínnek a Rosegold-ot használtam, jól kiemelkedik színével-fémes fényességével, amely soroló lécként funkcionál.

A rejtett LED világítás nemcsak hangulatfényként funkcionál, hanem bútorelválasztóként is,  ami a Minimal Line Design fő tulajdonságai közé tartozik, úgy ahogy az elemek közötti dekor-lécek is.

További képek, leírások a “Projektek” menüpontban olvashatók.