Industrial / bistro

Az indusztriális stílus

Az indusztriális stílus a lakberendezésben egy újnak mondható stílusirányzat, ahol a régi tárgyak kerülnek újrahasznosításra. Az ipari stílus a régi gyárak lakóházakká átalakítása során alakult ki, amely az idők alatt közkedvelt stílussá vált. Az épület jellemzői a vakolatlan téglafal, a beton és régi fa padló, fémkeretes ablakok és a nagy belmagasság. Kiegészítők terén is ezek az anyagok jelennek meg, a vasvázas székek, fémszerkezetes -vastag fa tetővel gyártott asztalok, fém-ipari lámpák.

3D látványterv és a 3D videóterv

A most következő rövid 3D videótervben egy Loft stílusban tervezett bisztró látható:

A 3D látványtervek mellett a 3D videóterv is nagy szerepet játszik abban, hogy a megálmodott helyiséget még jobban el lehessen képzelni a leendő ügyfeleknek. Egy jól megrajzolt látványterv is már önmagában megmutat minden fontos részletet, amire kíváncsiak vagyunk, viszont a videótervben mindezek életre is kelnek , mint például; mozog az udvaron lévő fa lombkoronája, a fények játéka a padlón, vagy éppen egy sportműsor megy a tv-ben, ami itt is látható.

A valósághű 3D látványtervek.

A 3D látványtervekkel nem csak egy egész helyiségre, hanem annak egy pontjára is fókuszálhatunk, amit ki szeretnénk emelni, ez legyen egy tapéta, vagy egy műsoros tükör, esetleg egy drága kis asztal. A 3D tervben szinte minden termék beilleszthető, amit kiválasztunk a boltban. Sokszor ez azért is jó, nagy segítség, mert nem tudjuk fejben elképzelni, vajon hogyan is nézhetne ki az, abban a bizonyos szobában. A kiválasztott termékek alatt értendő; a szaniterek, lámpatestek, bútorok, ágyak….stb.

2 perspektívából készült kép is képes bemutatni úgy a teret, hogy az hatással legyen az emberre és könnyen tudjon döntést hozni abban, hogy a terv meg is valósuljon.

Az egyéb tárgyak, növényzet és az emberek beillesztésével a térbe, segít elképzelni a pillanatot, hogy milyen lenne a hely, élettel megtöltve.

Leave a Comment

Your email address will not be published.